De Klodsberg Zonhoven

Over ons

Opgroeien in een warme omgeving

Wordt u binnenkort mama of papa? Dan wilt u zekerheid over de opvang van uw babytje. U droomt ervan dat het opgroeit in een warme omgeving en dat het van jongsaf aan sociale vaardigheden ontwikkeld en de allerbeste zorgen krijgt van lieve begeleiders. Uw wens? Dat is ook het doel van Kinderdagverblijf De Klodsberg dag in, dag uit.  

Kindjes van 6 weken tot 4,5 jaar

De Klodsberg is erkend door Kind en Gezin en heeft reeds ervaring sinds 1972, dus bijna 45 jaar. Welke kindjes kunnen bij ons terecht? • Baby’s en kindjes van 6 weken tot 3 jaar (of tot op het moment dat ze naar school gaan) • Schoolgaande kinderen tot 4,5 jaar die wij eerder opvingen: • om in de namiddag te rusten • tijdens de schoolvakanties  

Geslaagde opvoeding? In samenwerking met u!

Vandaag bestaat ons team uit 16 mensen: 9 kinderverzorgsters en 2 kleuterleidsters, 3 mensen voor logistieke taken zoals koken en schoonmaken en 2 leidinggevenden. Genoeg gedreven mensen dus om voor alle baby's, lopertjes en peuters een degelijke follow up te verzekeren. In een pedagogische omgeving waar het kind en zijn ontwikkeling centraal staan en een open communicatie met u, mama’s en papa’s. We maken samen het beste van onze gedeelde opvoedingstaak.

Uw kindje geborgen, u gerust

Dat uw kind zich bij ons thuis en betrokken voelt en dat u het met een gerust hart bij ons achter laat, dat is voor ons het allerbelangrijkste. We groeperen alle kindjes dan ook per leeftijd. Bedjes en verzorging? Speelgoed en speeltuigen? We passen ze aan voor elke groep. De wat grotere kinderen hebben bijvoorbeeld alle ruimte om te ravotten op onze speelweide met glijbanen, zandbak, klimrek, ...

Bezorg je kinderen een aangenaam start van hun leven, ook buiten het gezin

Kinderdagverblijf De Klodsberg wil een ontmoetingsplek zijn voor kinderen en hun ouders waar betrokkenheid gestimuleerd en welbevinden bewaakt wordt. Zoek je een kinderdagverblijf dat je kleine spruit een aangename start van zijn/haar leven bezorgd? Bel of mail ons dan nu en we bekijken uw mogelijkheden meteen. Uw netto belastbaar beroepsinkomen bepaalt onze dagprijzen volgens de barema’s van de Vlaamse gemeenschap. Neem nu contact met ons op en zorg dat uw zoontje of dochtertje goed en tijdig bij ons terecht kan. Hoe vroeger de vraag, hoe groter de kans op een vrije plaats.  

Onze opvanggroepen

• 10 baby’s van 6 weken tot 10 a 12 maanden • 16 lopertjes in twee leeftijdsgroepen van 10 a 12 maanden tot 20 a 22 maanden • 20 peutertjes in twee leeftijdsgroepen van 20 a 22 maanden tot 2,5 - 3 jaar (tot ze naar school gaan)    

no images were found

Contacteer ons

011 81 56 56 kdvdeklodsberg@msn.com